Nieuwe plannen voor Duivel Charles De Ketelaere onthuld: “Dát is de oplossing!”

Nieuwe plannen voor Duivel Charles De Ketelaere onthuld: “Dát is de oplossing!”
Woensdag 04 januari 2023 - 10:30   I   door Redactie

De Ketelaere maakte deze zomer voor 35 miljoen euro de overstap naar AC Milan. Hij wist nog niet te scoren en kon ook nog maar één assist afleveren.

Dat zijn statistieken die in de tweede seizoenshelft omhoog moeten. Trainer Pioli ziet het alvast de goede kant opgaan: “Ik besef dat zijn moeilijkheden voortkomen uit het feit dat hij in de zomer geen goede voorbereiding heeft gekend.”

“Maar nu zie ik hem groeien! Dus ik verwacht verbeteringen”, voerde de trainer eerder deze week de druk op. “In de volgende wedstrijden zal Charles mogelijk uitgespeeld worden als eerste spits”, onthulde Pioli zijn plannen.

De Gazet van Antwerpen weet dat De Ketelaere zijn beste seizoen bij Club Brugge als valse negen heeft beleefd. “En dat besef dringt stilaan ook door bij AC Milan”, concludeert de krant. Woensdag spelen ze tegen Salernitana, met CDK als spits?

Selectie

Update: Intussen heeft AC Milan zijn basisopstelling voor de match bekendgemaakt. De Ketelaere start op de bank, Giroud in de spits. Alexis Saelemaekers is de enige Belg die aan de aftrap verschijnt.

Poll: Zal De Ketelaere dit seizoen nog minstens vijf keer scoren voor AC Milan?

TAGS  I  AC Milan  I  Salernitana  I  Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024