‘Opdoffer voor blauw-zwart: Déze monstertransfer ketst tegen verwachtingen in af’

‘Opdoffer voor blauw-zwart: Déze monstertransfer ketst tegen verwachtingen in af’
Zaterdag 07 januari 2023 - 11:30   I   door Redactie

Bij Club Brugge beschikken ze over een sterke kern. Voor nagenoeg elke positie op het veld hebben ze een doublure die niet veel moet onderdoen voor de eerste keuze.

Toch zal de landskampioen opnieuw een veelbesproken club worden tijdens de transfermarcato. Heel wat sterkhouders staan namelijk in de belangstelling bij Europese topclubs.

Blauw-zwart is niet enkel geïnteresseerd in de transfers van hun eigen ploeg, maar ook in die van de concurrenten. Eén van die concurrenten is Benfica, hun tegenstander in de Champions League.

Bij Benfica loopt Enzo Fernandez rond, de beste jongere van het WK. Hij werd deze mercato al veelvoudig aan Chelsea gelinkt en een transfer leek dan ook niet veraf.

Domper

Mocht hij de overstap maken, dan zou dat natuurlijk goed nieuws zijn voor Club Brugge. In het contract van Fernandez staat een afkoopclausule van 120 miljoen euro, een prijs die Chelsea leek te willen betalen.

Niets blijkt nu minder waar. “Ze zijn zo respectloos. Eerst wilden ze de clausule betalen, maar nu willen ze plots onderhandelen”, citeert Fabrizio Romano de trainer van Benfica.

Benfica wil Fernandez zelf graag aan zich gebonden houden, waardoor de clausule van 120 miljoen euro de enige optie voor Chelsea lijkt te worden. Een prijs die ze dus plots niet meer willen betalen. Wordt vervolgd…

Poll: Zal Enzo Fernandez scoren tegen Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Benfica  I  Chelsea

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024