‘Commotie rond Trossard: Enorme wending in transferdossier of zware uppercut?’

‘Commotie rond Trossard: Enorme wending in transferdossier of zware uppercut?’
Zaterdag 07 januari 2023 - 15:30   I   door Redactie

Bij Brighton & Hove Albion was Leandro Trossard in de eerste seizoenshelft dé grote man. Mede dankzij hem staan ze momenteel op een mooie achtste plaats in het klassement.

Na de WK-break kon Trossard zijn goede vorm van voor de wereldbeker niet doortrekken. Eerder deze week zat hij tijdens de wedstrijd tegen Everton op de bank.

Nu gaat het nog een stapje verder. Voor het FA Cup-duel tegen Middlesbrough dat zaterdag plaatsvindt, is de Rode Duivel niet eens opgenomen in de selectie.

Van rust zou er geen sprake mogen zijn na een volledige match op de bank te hebben gezeten. Er is dus meer aan de hand, maar wat?

Twee opties

De Brighton-fans zijn natuurlijk al volop aan het speculeren. Coach De Zerbi had eerder al gemeld dat Trossard momenteel 'niet op zijn beste niveau presteert.'

Dat zou dus een reden kunnen zijn waarom hij niet in de selectie zit. Een andere, meer waarschijnlijke, reden die wordt opgeworpen is een grote wending in zijn transferdossier.

De Rode Duivel wordt namelijk al geruime tijd aan verschillende Europese topclubs als Chelsea en Barcelona gelinkt. Is er eindelijk een overstap in de maak? We verwachten alvast snel meer nieuws.

Poll: Zal Trossard Brighton deze winter verlaten?

TAGS  I  Brighton  I  Chelsea  I  Barcelona

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024