Straffe wending in de maak: Heel Italië heeft het plots over Charles De Ketelaere

Straffe wending in de maak: Heel Italië heeft het plots over Charles De Ketelaere
Zaterdag 07 januari 2023 - 19:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere kon zich in de eerste seizoenshelft niet doorzetten bij AC Milan. De Rode Duivel had duidelijk nood aan een aanpassingsperiode.

Eerder deze week speelden de Rossoneri tegen Salernitana in de Serie A. AC Milan won met 1-2 en De Ketelaere mocht ongeveer een half uurtje meespelen.

Volgens velen was dat vooralsnog zijn beste half uur sinds hij in Italië speelt. Met een prima redding wist doelman Ochoa hem in extremis van zijn eerste doelpunt te houden.

La Gazzetta dello Sport verzamelde na de match enkele reactie van de fans: “Hij verdient het nu echt om te spelen!” en “Eindelijk is het kuikentje uit zijn schaal gekomen!”

Basis

De vraag luidt momenteel dan ook of De Ketelaere zondag niet gewoon in de basis moet starten tegen AS Roma. “Nu moet er een keuze gemaakt worden”, citeerde Het Nieuwsblad trainer Pioli.

En het wordt geen evidente keuze: “Zo doorgaan (met invalbeurten, red.) en CDK de tijd geven om te acclimatiseren of hem bij de eerstvolgende match (zondagavond thuis tegen AS Roma, red.) laten starten?”

Poll: Wat moet Pioli met De Ketelaere doen tegen AS Roma?

TAGS  I  AC Milan  I  Salernitana  I  Club Brugge  I  AS Roma

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023