Charles De Ketelaere wordt opnieuw uitgespuwd door aanhang: “Dit gaat pijn doen!”

Maandag 09 januari 2023 - 13:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere bij AC Milan, zal het dit seizoen nog goed komen? Na een sterke invalbeurt tegen Salernitana mocht hij maar vijf minuten meespelen tegen AS Roma.

In de 85ste minuut mocht de voormalige ‘prins van Brugge’ invallen bij een 2-0 voorsprong. Amper twee minuten later wist AS Roma de aansluitingstreffer te scoren.

Tot overmaat van ramp maakte Tammy Abraham in de toegevoegde tijd ook nog de gelijkmaker. De Ketelaere en co. gaven zo de overwinning — en de drie punten — in extremis nog weg.

Op de sociale media wordt de Duivel geviseerd door de aanhang van AC Milan: “Meteen na zijn invalbeurt slikt het team twee goals. Denk je dat zijn vertrouwen al slecht was? Dit gaat hem pijn doen!”