'Blauw-zwart plots beschuldigd van chantage: Bizarre transfer met een geurtje aan'

'Blauw-zwart plots beschuldigd van chantage: Bizarre transfer met een geurtje aan'
Vrijdag 13 januari 2023 - 14:15   I   door Redactie

Het voetbal is een keiharde wereld. Waarbij er niet teruggedeinsd wordt om het achter de schermen vuil te spelen.

Daarbij gebeuren er voortdurend dingen die de clubs liever niet in de openbaarheid zien komen, maar af en toe komt er wel eens iets aan de oppervlakte. Zoals nu met Club Brugge en het 17-jarige toptalent Noah Mbamba.

Want als we het doorgaans betrouwbare Duitse Kicker mogen geloven dan heeft blauw-zwart gedreigd om Mbamba, die bij het aflopen van zijn contract in juni gratis naar Bayer Leverkusen zou verhuizen, niet meer aan spelen te laten toekomen bij beloftenploeg Club NXT.

Met succes blijkbaar, want waar eerder nooit sprake was een wintertransfer, meldt de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano nu dat er opeens onderhandelingen aan de gang zijn over een onmiddellijke overgang. Waardoor Club wel nog een transfersom kan vangen.

Zomer

De bewering van Kicker valt uiteraard niet te bewijzen, maar het blijft bizar dat het vertrek van Mbamba nu opeens zo'n bocht van 180 graden neemt. Vooral omdat Leverkusen met de speler zelf een akkoord had bereikt waarbij hij pas komende zomer zou overkomen.

Poll: Vind je dat ploegen spelers gratis moeten laten gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bayer Leverkusen

donderdag 30 maart 2023

woensdag 29 maart 2023

dinsdag 28 maart 2023