José Mourinho zet Roberto Martinez ferm te kakken bij Portugese nationale ploeg

José Mourinho zet Roberto Martinez ferm te kakken bij Portugese nationale ploeg
Vrijdag 13 januari 2023 - 18:00   I   door Redactie

José Mourinho zal altijd wel José Mourinho blijven. Die het dus niet kan laten om een steek uit te delen naar een ander.

Dat gebeurde donderdagavond nadat hij met AS Roma gewonnen had van Genoa in de Italiaanse beker. “Ik zal jullie iets vertellen over iets wat jullie mogelijk niet interesseert", trok hij op geheel eigen wijze de aandacht nog maar eens naar zich toe.  

"Maar ik wil bij deze de Portugese bondsvoorzitter bedanken, want zijn woorden hebben me trots gemaakt." Niemand die aanvankelijk wist waar het over ging, tot Mourinho onthulde dat het een gesprek betrof over de opvolging van Fernando Santos als Portugees bondscoach.

"Ik kreeg te horen dat ik niet alleen de eerste, maar ook de enige keuze was", vertelde The Special One. "Uiteindelijk heb ik de beslissing genomen om niet op het voorstel in te gaan en nu zit ik hier. Dat is het belangrijkste." In één adem zette hij zo ook Roberto Martinez ferm te kakken.

Enige

Want voorzitter Fernando Gomes zelf had eerder verklaard dat Roberto Martínez de enige was die een concreet voorstel kreeg. Iets waar de Spanjaard ook bijzonder trots op was toen hij officieel werd voorgesteld als de nieuwe coach van Portugese nationale ploeg.

Poll: Geloof je Mourinho?

TAGS  I  Rode Duivels  I  België  I  Portugal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024