Club Brugge-kapitein Hans Vanaken baalt nog steeds: “Het was de allerlaatste kans”

Club Brugge-kapitein Hans Vanaken baalt nog steeds: “Het was de allerlaatste kans”
Zaterdag 14 januari 2023 - 16:00   I   door Redactie

Hans Vanaken ontvangt zondag met de kapiteinsband om de arm aartsrivaal Anderlecht op Jan Breydel. Daags voor die wedstrijd gaf hij een uitgebreid interview.

Bij Het Laatste Nieuws kwamen er heel wat gespreksonderwerpen aan bod. Eén daarvan was de woelige zomer voor Vanaken met de misgelopen transfer naar West Ham.

“David Moyes (de trainer van West Ham) belde wel eens. Ik twijfelde vooral omdat het voor het derde jaar op rij was dat ze belden. Daar sprak vertrouwen uit”, laat Vanaken optekenen.

“Ik vond dat het mijn allerlaatste kans was… Kijk: uiteindelijk moeten de drie partijen er beter van worden en dat was niet het geval”, klinkt het bij de blauw-zwarte kapitein.

Beloning

West Ham wilde niet genoeg betalen. Tja, ik kan moeilijk mijn eigen prijs bepalen, hé. Wij hebben aangegeven wat we wilden. Club heeft het recht om te zeggen wat zij een correcte prijs vinden.”

“Gelukkig kan ik zoiets snel afsluiten”, concludeert de Duivel. “Meteen daarna heb ik verlengd bij Club. Het bestuur vindt dat als ze je iets afnemen, ze je ook moeten belonen voor wat je betekent voor de club. Zoiets apprecieer ik wel.”

Poll: Zal Vanaken zijn carrière afsluiten bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  West Ham  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024