Verschaeren laat zich verrassend uit over ‘rivaal’ De Ketelaere én eigen toptransfer

Verschaeren laat zich verrassend uit over ‘rivaal’ De Ketelaere én eigen toptransfer
Maandag 16 januari 2023 - 12:00   I   door Redactie

Yari Verschaeren wist zondag met Anderlecht een puntje te rapen op het veld van Club Brugge. Daags voor die wedstrijd gaf hij een uitgebreid interview.

Bij De Zondag had hij het onder meer over zijn huidige situatie bij paars-wit. Verschaeren zit na Amuzu momenteel al het langste in de A-kern. Heel wat andere Anderlecht-talenten werden al voor veel geld verkocht.

Denk bijvoorbeeld maar aan Doku en Lokonga, die ongeveer dezelfde leeftijd hebben als Verschaeren. Ook Charles De Ketelaere behoort tot die leeftijdscategorie. Hij maakte deze zomer voor 35 miljoen euro de overstap van Club naar AC Milan.

Verschaeren gold een paar jaar geleden als een even groot talent als De Ketelaere. De Anderlecht-speler zag — in tegenstelling tot zijn Brugse 'rivaal' — zijn waarde inmiddels naar 10 miljoen euro zakken.

Transfer

“De vergelijking met De Ketelaere interesseert me echt niet. Elke speler van Anderlecht heeft de ambitie om een stap hoger te zetten. Maar eerlijk, daar ben ik nu niet met bezig. Ik wil hier ooit op een mooie manier afscheid kunnen nemen."

Om af te sluiten had hij het ook even over zijn contact, dat medio 2024 afloopt: “Als ze me vandaag vragen om te verlengen… Daar kan ik toch niet meteen op antwoorden? Dat hangt van zoveel factoren af!”

Poll: Wie zal er de grootste carrière maken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AC Milan

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024