"Weet je waarom Deschacht zo'n zure opmerkingen geeft over mij? Omdat z'n vriendin Annelien Coorevits een enorme boon heeft voor mij"

Vrijdag 31 maart 2017 - 07:00   I   door Fabian Morren

Herman Brusselmans kreeg serieuze kritiek van Olivier Deschacht. De verdediger van Anderlecht vindt dat de schrijver/analist te negatief over hem schrijft.

Brusselmans reageert in zijn column in Het Laatste Nieuws gevat, met opnieuw een dosis cynisme. "Weet je wat ik denk dat er speelt bij de zure opmerkingen van Oli over m'n persoon? Dat z'n vriendin Annelien Coorevits altijd een enorm boontje heeft gehad voor mij", aldus Brusselmans

"Let op, een beetje jaloezie is gezond in een relatie, en als m'n vriendin Lena te vaak opmerkt dat ze Marc Didden zo'n heel erg leuke man vindt, dan word ik op den duur ook pissig, maar goed, ik heb Annelien uiteraard een aantal keer ontmoet en telkens weder hing er het soort elektriciteit in de lucht dat alles doet knetteren en schetteren. Annelien vindt mij simpelweg een aantrekkelijke, sexy, ervaren, boeiende en keicoole gozer, en ik vind haar de tweede tofste Miss België die we ooit gehad hebben, na Goedele Liekens."

TAGS  I  deschacht  I   brusselmans

zondag 24 september 2023

zaterdag 23 september 2023

vrijdag 22 september 2023

donderdag 21 september 2023