Transfermarkt: Yorbe Vertessen naar Anderlecht, ook akkoord rond Leandro Trossard?

Transfermarkt: Yorbe Vertessen naar Anderlecht, ook akkoord rond Leandro Trossard?
Donderdag 19 januari 2023 - 12:15   I   door Redactie

De transfermarkt is sinds 4 januari opnieuw open. Tot en met 31 januari kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt!

*Nu PSV de belangrijkste gegadigde is om de bij Anderlecht verguisde Fabio Silva te huren van Wolverhampton, duiken geruchten op dat paars-wit belofteninternational Yorbe Vertessen zou overnemen van de lampenclub.

*Dante Vanzeir heeft beslist dat hij Union wil verlaten voor de New York Red Bulls. Het is nu wachten tot beide clubs tot een akkoord komen.

*Voor Leandro Trossard zit er dan toch een oplossing aan te komen. De Rode Duivel is in ongenade gevallen bij Brighton, maar heeft al een persoonlijk akkoord met Arsenal. De clubs zouden in vergevorderde onderhandelingen zitten.

Poll: Denk je dat Trossard het niveau heeft voor Arsenal?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024