Filip Joos deelt shockerend verhaal en stelt trots déze nieuwe vriend voor: “Moh, kijk!”

Filip Joos deelt shockerend verhaal en stelt trots déze nieuwe vriend voor: “Moh, kijk!”
Maandag 23 januari 2023 - 20:00   I   door Redactie

Filip Joos is natuurlijk een bekende figuur in de Belgische voetbalwereld. Maar wist jij dat de analist ook een dierenvriend is?

In de voetbalpodcast 90 minutes stelde hij de kijkers en luisteraars voor aan zijn nieuwe huisdier. Joos en zijn gezin kochten onlangs een kat: Flo. In de podcast doet hij een shockerend verhaal over hun nieuwe huisgenoot.

“Mijn vrouw had ergens een advertentie gevonden voor een kattin”, vangt Joos zijn verhaal aan. “Samen met mijn dochter, Zola, ging ik de poes ophalen bij mensen thuis, maar het rook er wat raar.”

“De drugs kwamen nog net niet uit de muren”, onthult de analist. “Een cannabisgeur… Die waarschijnlijk nog enkele andere geuren maskeerde. Ze vertelden ons trouwens dat de kat een meisje is en dat ze haar inentingen gekregen had.”

Shock

“Thuis belden we naar het nummer van een dierenarts dat ze ons hadden meegegeven, maar wat bleek: ze was niet ingeënt. Dus wij gingen direct naar onze dierenarts, maar daar kregen we nóg verrassender nieuws te horen”, gaat Joos verder.

“Bleek dat onze kattin een kater is. Er klopte letterlijk niets!”, lacht hij. “We hadden haar al een meisjesnaam gegeven: Flo.” De analist toonde ook nog een foto van zijn nieuwe vriendje. “Moh, kijk eens! Wat een prachtige kat”, was Aster Nzeyimana zijn reactie.

Poll: Heb jij een kat?

TAGS  I  Extra Time  I  90 mintues

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023

zondag 19 maart 2023