Anderlecht-fans helemaal van slag na horen van échte reden voor vertrek Fabio Silva

Anderlecht-fans helemaal van slag na horen van échte reden voor vertrek Fabio Silva
Woensdag 25 januari 2023 - 16:00   I   door Redactie

Fabio Silva heeft Anderlecht intussen officieel verlaten. Dinsdag deelde hij zelf al een afscheidsbericht en woensdag werd het vertrek ook door Anderlecht en zijn nieuwe club PSV bevestigd.

Intussen heeft ook Wolverhampton, de moederclub van Silva, gereageerd op de gebeurtenissen. Ze kwamen met een bijzondere verklaring voor het vertrek van Silva bij paars-wit: “Anderlecht is briljant geweest met Fabio.”

“Ze hebben hem een podium gegeven waarop hij kon presteren, maar ik denk dat ze zelf ook wel zullen toegeven dat ze een moeilijk seizoen beleven”, gaat de technisch directeur van de Wolves verder.

“We waren bezorgd dat ze onvoldoende wedstrijden zouden spelen, door de opzet van de Belgische competitie. Met een internationaal toernooi in de zomer is het belangrijk dat Fabio regelmatig speelt”, geeft hij als reden voor zijn vertrek.

Zomer

Deze zomer komt Fabio Silva normaal op het EKU21 met Portugal in actie. Bij de Wolves waren ze dus vooral bezorgd dat Anderlecht in april al een punt achter het seizoen zou moeten zetten, waardoor Silva niet voldoende speeltijd zou kunnen verzamelen.

Om af te sluiten probeert Matt Hobbs, de TD van de Premier League-club, paars-wit wat te troosten: “Het is fantastisch dat Anderlecht daar begrip voor opbrengt. Ze zijn klasse geweest en we zouden er geen probleem mee hebben om in de toekomst opnieuw spelers aan hen te verhuren.”

Poll: Vind jij het jammer dat Fabio Silva RSCA al verlaten heeft?

TAGS  I  Anderlecht  I  Wolverhampton  I  PSV

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024