Red Flame Tessa Wullaert haalt verschroeiend uit na de Gouden Schoen: “Arm België!”

Red Flame Tessa Wullaert haalt verschroeiend uit na de Gouden Schoen: “Arm België!”
Donderdag 26 januari 2023 - 21:30   I   door Redactie

Tessa Wullaert werd gisteren tweede in de Gouden Schoen voor de vrouwen. Doelvrouw Nicky Evrard ging met de trofee naar huis.

Wullaert grijpt zo voor de tweede keer op rij net naast de hoofdprijs. Toen Evrard net gekroond werd, deelde Wullaert — die niet aanwezig was op het gala — een bericht op haar verhaal met een veelzeggende clown-emoji.

Een aantal uren later deelde de Red Flame ook nog eens al haar statistieken van het afgelopen jaar met het bijschrift: “Arm, arm België.” Inmiddels heeft Wullaert bij Sporza wat extra uitleg gegeven.

“Ik heb het gevoel dat de mensen die moeten stemmen niet beseffen welke statistieken ik heb neergezet. Sommige waren zelfs de beste van de wereld, ik kan onmogelijk beter doen. Dat vind ik frustrerend!”, aldus de topschutter van de nationale ploeg.

Onfair

“Het voelt onfair aan, alsof ik een stukje waardering niet krijg. Als je deze statistieken bij de mannen neerzet, win je sowieso”, verklaart Wullaert. “En als je dan toch niet zou winnen, zou er meer begrip zijn voor de nummer twee!” Op Twitter lokte ze heel wat negatieve reacties uit. 

Poll: Vind jij deze reactie van Wullaert een probleem?

TAGS  I  Red Flames  I  Fortuna Sittard

maandag 27 maart 2023

zondag 26 maart 2023

zaterdag 25 maart 2023

vrijdag 24 maart 2023