Anderlecht-trainer Riemer slaat iedereen met verstomming met ongeziene bekentenis

Anderlecht-trainer Riemer slaat iedereen met verstomming met ongeziene bekentenis
Vrijdag 27 januari 2023 - 16:00   I   door Redactie

In een poging om het tij te keren en uit het sportieve dal te kruipen proberen ze bij Anderlecht van alles uit.

Nieuwe bazen, nieuwe wetten. Dat is ook zo bij paars-wit waar met trainer Brian Riemer en CEO Jesper Fredberg twee Denen het over een compleet andere boeg gooien dan hun voorgangers. En dat blijkt uit alles.

Want Riemer sloeg vrijdag op zijn persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Antwerp iedereen met verstomming door uit te pakken met het nieuws dat Fredberg tijdens de wedstrijden een rechtstreekse lijn heeft met één van zijn assistenten naasst hem op de bank. Ongezien in het Belgische voetbal.

"Ik ben een moderne coach en het doel is om het maximale te halen uit elke prestatie", kon Het Nieuwsblad uit de mond van Riemer noteren. "Kijk, als trainer heb ik wellicht de meest opwindende positie, maar ook de positie met het slechtste zicht. Van hoger in de tribune heb je heel vaak een beter overzicht."

Eén per speelhelft

"Waarom zouden we dan geen gebruikmaken van de ogen van Jesper", vervolgde Riemer. "Het is ook niet dat er continue een dialoog wordt gevoerd. Gemiddeld gaat het om één suggestie per speelhelft. Bovendien ben ik diegene die alle eindbeslissingen neem. Dat is allemaal mijn verantwoordelijkheid."

Poll: Vind je dit een goede zet van Riemer en Fredberg

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024