Marc Degryse doet bijzonder pijnlijke Anderlecht-voorspelling: “Noppes, niets van!”

Marc Degryse doet bijzonder pijnlijke Anderlecht-voorspelling: “Noppes, niets van!”
Maandag 30 januari 2023 - 15:00   I   door Redactie

Anderlecht speelde dit weekend gelijk tegen Antwerp. Een goede uitslag, maar het spelbeeld liet te wensen over.

Verdedigend stond RSCA best sterk: “Maar ze blijven in hetzelfde bedje ziek”, aldus Degryse bij Het Laatste Nieuws. “Twee weken geleden pakten ze een punt op Club zonder één keer naar doel te schieten. Ook nu zag ik geen enkele bal tussen de palen.”

“Als je een tijdlang met een mannetje meer komt, verwacht je dat ze een kans creëren. Niets van!”, gaat Degryse verder. “De fans hebben een charmeoffensief op het veld nodig: door te voetballen met meer lef, individuele acties en dreigende passes.”

“Zoals Anderlecht nu speelt, schat ik de kans om nog de top acht te halen 'noppes' in”, doet de analist een zure voorspelling. “De match tegen Antwerp legde nog eens het schrijnend gebrek bloot aan een diepe spits.”

Toekomst

Anderlecht zal dit niet graag horen, maar de club kan nu een voorbeeld nemen aan Union. Als je ziet hoe goed hun kern is samengesteld, dat is dag en nacht verschil”, beweert de analist.

“Vanzeir gaat weg, en met Vertessen staat al een vervanger klaar. Union weet thuis en uit hoe je kansen kunt creëren, het is de omgekeerde wereld van Anderlecht”, is zijn pijnlijke conclusie.

Poll: Zal Anderlecht de top acht halen?

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024