Bijzondere oplossing voor groot RSCA-probleem?: Déze Duivel plots gratis op te pikken

Bijzondere oplossing voor groot RSCA-probleem?: Déze Duivel plots gratis op te pikken
Donderdag 02 februari 2023 - 10:30   I   door Redactie

Bij Anderlecht hebben ze deze mercato enkele doelstellingen niet gehaald. Zo wisten ze bijvoorbeeld geen nieuwe linksachter aan te trekken.

Het leek er lang op dat Harry Toffolo de overstap zou maken, maar Nottingham Forest wilde hem in extremis toch niet laten gaan. Anderlecht heeft inmiddels een zaak aangespannen bij de FIFA om hem toch nog te halen.

Mochten ze die zaak niet winnen, dan lijken ze het dus te gaan moeten doen met Ndiaye, Sardella en Sadiki. Alhoewel… Er zijn natuurlijk ook altijd spelers die zonder club zitten. Die missen natuurlijk wedstrijdritme, maar zijn wél gratis op te pikken.

Woensdag werd er een contract van een achtvoudige Rode Duivel ontbonden.Ex-Anderlecht-speler Jordan Lukaku kreeg namelijk van de Spaanse tweedeklasser Ponferradina te horen dat hij mag beschikken.

Gratis

Of de broer van Romelu een rechtstreekse versterking zou zijn voor paars-wit valt weliswaar te betwijfelen. Naast Lukaku zijn er nog enkele linksachters die op zoek zijn naar een club.

Tyler Blackett (ex-Manchester United, 28), Jetro Willems (ex-PSV, 28) en Danny Rose (ex-Tottenham, 32) zijn bijvoorbeeld allen gratis op te pikken. Zal Anderlecht één van hen een kans geven?

Poll: Moet Anderlecht één van deze spelers proberen aantrekken?

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024