Wouter Vrancken onthult: "Déze Belgische topclub blijft me al de hele tijd volgen"

Wouter Vrancken onthult:
Zondag 05 februari 2023 - 11:00   I   door Redactie

Wouter Vrancken scheert met KRC Genk hoge toppen in de Jupiler Pro League, maar evengoed was dat met een andere topclub geweest.

Want in aanloop naar de topper op het veld van AA Gent zondag klapte de succesvolle trainer in Het Belang van Limburg uit de biecht. "Ik herinner me dat ik trainer was in tweede klasse van KV Mechelen, toen we samen met AA Gent op winterstage waren."

"Algemeen manager Michel Louwagie sprak me er aan en zei me dat hij me zou volgen. Zij gaven de voorkeur aan trainers van iets ouder dan 40, die al een bepaalde rugzak met zich meedroegen." Vrancken knipoogde: "Ik ben nu 44 maar ik heb hem nog niet gehoord."

De gewezen middenvelder heeft een verleden bij de Buffalo's, want voetbalde er begin deze eeuw twee seizoenen. Met succes. "Ik bewaar schitterende herinneringen aan mijn periode als speler in Gent. Het was fijn voetballen in een ploeg met onder meer Boussoufa en Foley."

Poll: Denk je dat Vrancken het even goed zou gedaan hebben bij AA Gent?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024