JPL-leider KRC Genk deelt ware mokerslag uit aan Union, Antwerp én Club in titelrace

JPL-leider KRC Genk deelt ware mokerslag uit aan Union, Antwerp én Club in titelrace
Maandag 06 februari 2023 - 11:00   I   door Redactie

Het is natuurlijk nog lang niet beslist wie de nieuwe kampioen zal worden, maar KRC Genk lijkt met een voorsprong van zeven punten op Union veruit de grootste kanshebber.

Deze winter leek het er even op dat de concurrenten in de titelrace een grote opsteker kregen. Topschutter Paul Onuachu besloot de Limburgers namelijk te verlaten voor een overstap naar Southampton.

In extremis wist de JPL-leider Tolu Arokodare aan te trekken als zijn vervanger. Hij stond zondag meteen aan het kanon tegen AA Gent, net als die andere winteraanwinst, Yira Sor.

“Wie na het gelijkspel in Eupen riep dat Genk niet zonder zijn topschutter Paul Onuachu zou kunnen, kreeg meteen een klinkend antwoord”, klinkt het bij Het Belang van Limburg.

Titel

“Een antwoord dat de volledige spelersgroep een enorme boost zal geven. De kracht van de bank zal de Genkse titeldroom voeden”, aldus de krant.

“Zondag komt Antwerp op bezoek. Dan kan de leider de nummer drie op... achttien punten zetten. En van de titelrace een titelduel met het niet aflatende Union maken”, concludeert HBvL.

Poll: Wie zal de titel pakken?

TAGS  I  KRC Genk  I  Southampton

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024