Na de uithaal naar het bestuur: Hein Vanhaezebrouck mogelijk weg bij AA Gent

Na de uithaal naar het bestuur: Hein Vanhaezebrouck mogelijk weg bij AA Gent
Maandag 06 februari 2023 - 18:00   I   door Redactie

AA Gent verloor zondag in eigen huis van KRC Genk. Het werd 2-3, maar na de match was het spel dat op de mat gebracht werd niet het grootste gespreksonderwerp.

AA Gent-trainer Vanhaezebrouck haalde namelijk uit naar het bestuur van zijn eigen club. Bij Sporza reageerde Tom Boudeweel op de gebeurtenissen.

“Ook al vindt hij dat en is het misschien waar, het leek me niet het juiste moment om dat in het openbaar, voor de pers, te zeggen. Als werknemer dan”, klinkt het bij de journalist.

“Benieuwd naar de reactie van de club nu, de beleidsmensen, Michel Louwagie”, gaat hij verder. “Tussen hem en Vanhaezebrouck is de relatie toch al niet super… ”

Het plan

“Ook benieuwd wat het plan van Vanhaezebrouck is achter deze stevige uithaal”, klinkt het bij Boudeweel. “Het lijkt erop dat hij gefrustreerd is, omdat Gent geen stappen meer vooruit zet als club.”

Dat er ruis zit op de relatie tussen het bestuur en de trainer mag inmiddels wel duidelijk zijn. De kans lijkt steeds kleiner te worden dat ze op deze manier nog met elkaar verder gaan kunnen werken. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Zal Vanhaezebrouck aan het einde van het seizoen nog T1 zijn bij AA Gent?

TAGS  I  AA Gent

maandag 27 maart 2023

zondag 26 maart 2023

zaterdag 25 maart 2023

vrijdag 24 maart 2023