Paars-wit wordt belachelijk gemaakt: “Nooit is Anderlecht meer te kakken gezet!”

Paars-wit wordt belachelijk gemaakt: “Nooit is Anderlecht meer te kakken gezet!”
Maandag 06 februari 2023 - 22:00   I   door Redactie

Anderlecht kan tevreden terugblikken op zijn laatste competitiewedstrijden. Punten pakken is de grote opdracht en dat lukt de afgelopen matchen aardig.

Met zeven op negen kan de recordkampioen een kleine reeks neerzetten, waar ze best trots op mogen zijn. Deze winter trokken ze enkele versterkingen aan. Anders Dreyer wist afgelopen weekend al te scoren.

Toch kan paars-wit niet tevreden terugblikken op de transfermercato. Dat stelt ook Hans Vandeweghe vast bij De Morgen: “Mijn oprechte deelneming gaat uit naar de fans van Anderlecht.”

“Die zagen niet alleen hun grootste jeugdtalent (Duranville) andere oorden opzoeken, ze kregen een bejaarde Algerijn al versterking van het A-elftal”, is de analist snoeihard voor het transferbeleid.

Pijnlijk

“Vandaag wil niemand nog naar Anderlecht”, gaat de journalist verder. “En als ze dan toch een vreemde vogel op het oog hebben, presteert die het om doodleuk eerst zijn medische tests in Brussel te doen om dan richting Genk te rijden."

“Nog nooit is Anderlecht meer te kakken gezet dan afgelopen dinsdag”, is de pijnlijke conclusie van Vandeweghe. “Wat een contrast met de periode Vanden Stock, toen de club de eerste optie was voor elke buiten- en binnenlander!”

Poll: Zal Anderlecht play-off 2 halen?

TAGS  I  Anderlecht

maandag 27 maart 2023

zondag 26 maart 2023

zaterdag 25 maart 2023

vrijdag 24 maart 2023