Bom ontploft bij Anderlecht na 'aanklacht' tegen voorzitter Wouter Vandenhaute

Bom ontploft bij Anderlecht na 'aanklacht' tegen voorzitter Wouter Vandenhaute
Dinsdag 07 februari 2023 - 09:00   I   door Redactie

Wordt het dan nooit rustig op Anderlecht? Elke week valt er wel negatief nieuws te rapen, met nu een nieuw dieptepunt.

Want in HUMO wordt Wouter Vandenhaute door ex-werknemers volledig afgemaakt. De voorzitter wordt er neergezet als een megalomane dictator die zijn eigen wil doordrijft en zijn personeel als vuil behandelt.

Het weekblad omschrijft het artikel zelf als volgt: "Waar we ook ons oor te luisteren leggen: de getuigenissen over de gang van zaken op Anderlecht lezen als één langgerekte aanklacht." Het komt erop neer dat een eigenzinnige VDH alles naar de knoppen helpt.

Het grote personeelsverloop bij paars-wit wordt ook aan Vandenhaute toegeschreven. "Op Anderlecht doet deze bittere grap de ronde: 'Let op als je je rug naar Vandenhaute draait, want voor je het weet belandt er een mes in.'"

Stokken in de wielen

Hetzelfde verhaal over de exit van Vincent Kompany bij paars-wit. "Velen zien Vandenhaute als degene die Kompany stokken in de wielen heeft proberen te steken." Omdat die het niet kon verdragen dat de trainer niet naar hem luisterde.

Vandenhaute zelf wilde ondanks de vraag niet officieel op het artikel reageren, maar zal daar misschien zwaar spijt van krijgen. Want dat dit een bom is hoeft geen betoog. Afwachten hoe de fans hierop zullen reageren.

Poll: Vind je dat Vandenhaute Anderlecht moet verlaten?

TAGS  I  Anderlecht

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024