Plots hallucinant nieuws in het Lotto Park over transfer van Jan Vertonghen

Plots hallucinant nieuws in het Lotto Park over transfer van Jan Vertonghen
Dinsdag 07 februari 2023 - 15:00   I   door Redactie

Anderlecht staat nog maar eens in het oog van de storm. Met nu de naam van Jan Vertonghen die naar boven komt.

In een interview in HUMO wordt immers de laakbare handelswijze van voorzitter Wouter Vandenhaute naar boven gebracht. En daar zit ook een verbijsterend verhaal bij over de transfer van Rode Duivel Jan Vertonghen.

Het weekblad schrijft dat de enige reden voor het binnenhalen van de centrale verdediger het feit was dat Club Brugge met Simon Mignolet en Antwerp met Toby Alderweireld al een Rode Duivel hadden en dat Anderlecht dus niet mocht achterblijven.

"Onder het motto 'ieder zijn Rode Duivel' wordt Vertonghen Vandenhautes prestigetransfer", valt er te lezen. Maar dat valt niet in goede aarde bij de club. "Op de bureaus van Neerpede gaan prompt alle alarmbellen af." Wat daarna volgt is behoorlijk hallucinant.

Loonmassa

"In een bezorgde mail wordt de voorzitter gewaarschuwd voor de financiële consequenties van het aantrekken van deze grootverdiener. De loonmassa van de club is zo al veel te hoog. Vandenhaute lacht de waarschuwing weg: 'Honderd procent gelijk,' antwoordt hij, 'maar toch doe ik het!'"

Poll: Vond jij de komst van Vertonghen naar Anderlecht nodig?

TAGS  I  Anderlecht  I  Benfica  I  Rode Duivels

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024