Heel Italië is bezig over Charles De Ketelaere: Rode Duivel ferm te kijk gezet

Heel Italië is bezig over Charles De Ketelaere: Rode Duivel ferm te kijk gezet
Donderdag 09 februari 2023 - 19:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere verkeert momenteel niet in topvorm, maar dat kan ook over de rest van de AC Milan-spelers gezegd worden. Afgelopen weekend bleef CDK tegen Inter aan de bank gekluisterd.

Bij La Gazzetta dello Sport focussen ze zich onder meer op de Rode Duivel wanneer ze de sportieve malaise bij AC Milan fileren. Redacteur Marco Fallisi is bijzonder kritisch: “Hoe verder het seizoen vordert, hoe slechter het De Ketelaere vergaat.”

“Neem de derby’s tegen Inter: in september was Charles de startende aanvallende middenvelder, in de Super Cup viel hij na een goed uur in en afgelopen zondag keek hij de hele wedstrijd toe”, doet de journalist een pijnlijke vaststelling.

“Elke minuut dat de Belg op het veld staat, kost AC Milan 6.100 euro!”, onthult de Italiaanse kwaliteitskrant. De Ketelaere kwam in zeventien Serie A-wedstrijden in totaal 683 minuten in actie. Hij wist nog niet te scoren.

Kritiek

"Doelpunten zijn niet alles, het punt is dat deze De Ketelaere ook de rest mist: nooit een verticaal spel, amper dribbels, schoten of goals of beslissende acties", was de Italiaanse sportkrant eerder al staalhard voor de Duivel. 

Poll: Zal CDK dit seizoen een doelpunt maken bij AC Milan?

TAGS  I  AC Milan

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024