Het zat eraan te komen: Kevin De Bruyne nu mogelijk weg bij Manchester City

Het zat eraan te komen: Kevin De Bruyne nu mogelijk weg bij Manchester City
Vrijdag 10 februari 2023 - 08:00   I   door Redactie

Aan alles komt een einde. En dat zou nu ook het geval kunnen zijn voor Kevin De Bruyne bij Manchester City.

Want het voor het eerst in lange tijd zijn er barsten zichtbaar in de relatie tussen de Rode Duivel en de Engelse grootmacht. Meer bepaald tussen De Bruyne en zijn trainer Pep Guardiola. Vooral omdat  hij dit seizoen al een paar keer onverwacht op de bank belandde.

Zonder aanwijsbare reden en al zeker geen blessure. Het maakt dat de middenvelder ondanks zijn ongelooflijke statistieken opeens niet meer onaantastbaar is. Geen goed gevoel voor de straks toch alweer 32-jarige De Bruyne die zich graag belangrijk voelt.

Bovendien is er ook de sanctie die Manchester City boven het hoofd hangt in de Premier League wegens financiële fraude. Daar kan puntenaftrek van komen, waardoor de grote ambities gefnuikt worden, om van een mogelijke uitsluiting nog maar te zwijgen.

Vertrek

Dat alles zou kunnen leiden tot een vertrek komende zomer. Afhankelijk van wat er dit seizoen nog gebeurt tussen De Bruyne en Guardiola én dus die sanctie. Maar verhuis naar een nieuwe club zou dan wel eens heel verleidelijk kunnen klinken.

Poll: Vind je dat De Bruyne moet vertrekken?

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024