Heeft Imke Courtois op déze manier het geslacht van haar baby verklapt?

Heeft Imke Courtois op déze manier het geslacht van haar baby verklapt?
Zondag 12 februari 2023 - 09:00   I   door Redactie

Imke Courtois pakte enkele dagen geleden uit met verrassend nieuws, met name dat ze een alleenstaande moeder gaat worden.

Voor vele voetbalfans was het aanstaande moederschap van de steeds populairder wordende analiste groot nieuws. Maar ook voor collega-journalisten zoals Frank Buyse met wie ze in De Zondag een wekelijkse column heeft.

De felicitaties die Imke daarover kreeg van hem nam ze gereserveerd in ontvangst. "Dankjewel! Maar in het persbericht staat ook dat ik verder geen commentaar geef, hé", maakte ze in het weekblad duidelijk dat ze haar privé-leven niet openbaar wil maken.

"Begrip, Imke”, antwoordde Buyse. “Maar of het een jongetje of een meisje wordt, ik vind Franky een heel mooie naam." Waarom Imke dan weer antwoordde: “Ik zal erover nadenken, Frank.” De vraag is nu of ze op die manier niets verklapt heeft.

Poll: Welk geslacht zal het kindje van Imke volgens jou hebben?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

dinsdag 6 juni 2023

maandag 5 juni 2023

zondag 4 juni 2023