Er wordt schande gesproken: Zware rel met Club-fans na wedstrijd tegen Union

Er wordt schande gesproken: Zware rel met Club-fans na wedstrijd tegen Union
Zondag 12 februari 2023 - 19:15   I   door Redactie

Club Brugge-Union was nu niet bepaald een match om over naar huis te schrijven, helaas was er achteraf meer over te doen.

Aanleiding was de actie en reactie na een incident met Union-speler Amani Lazare. Die ontsnapte aan rood na een trap tegen Club-middenvelder Onyedika terwijl die nog op de grond lag. En toch kloeg de Ivoriaan achteraf over de ref.

Dat viel in bijzonder slechte aarde bij de fans van Club Brugge die hem bestookten via sociale media. Waarna Lazare zelf op zijn Instagram onthulde waarom hij zo had gereageerd. Blijkbaar door schandalig gedrag van een deel van de blauw-zwarte aanhang.

"Sorry als mijn bericht gechoqueerd heeft, maar het aantal beledigende berichten dat ik nadien gekregen heb… En zelfs emoji’s van apen. Oké, dat is het spel en dat is de maatschappij." Maar het bleef niet bij de speler alleen.

Familie

Ook zijn familie werd bestookt met haatdragende boodschappen en dat was voor Lazare een brug te ver. “Mijn familie aanvallen, dat is over de schreef, vandaar mijn reactie. Misschien had ik mijn account op privé moeten zetten", besloot hij.

Poll: Snap je Lazare?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024