Heel Europa heeft het over wat Charles De Ketelaere nu weer overkomt (VIDEO)

Heel Europa heeft het over wat Charles De Ketelaere nu weer overkomt (VIDEO)
Woensdag 15 februari 2023 - 08:00   I   door Redactie

Dinsdag werden de eerste wedstrijden in de achtste finale van de Champions League afgewerkt. Eén van die matchen werd op San Siro gespeeld. AC Milan ontving Tottenham.

De Italianen verkeren niet in topvorm en waren in de Serie A de laatste weken teruggezakt naar de vijfde plaats. Het feit dat ze dinsdag met 1-0 wisten te winnen, zal dan ook enorm veel deugd hebben gedaan. Brahim Diaz was de doelpuntenmaker van dienst.

Toch zal trainer Pioli niet helemaal tevreden terugkijken op de prestatie van zijn team. Ze hadden namelijk genoeg kansen om met een grotere voorsprong te winnen. Charles De Ketelaere — die in de 77ste minuut mocht invallen — kreeg dé kans om de voorsprong te verdubbelen.

De Rode Duivel werd mooi vrijgespeeld en mocht richting doel koppen, maar zijn poging ging voorlangs. De Ketelaere heeft nog steeds niet kunnen scoren bij de Rossoneri, die op 8 maart hun voorsprong gaan verdedigen in Londen.

Pioli

Trainer Pioli reageerde na de wedstrijd bij Mediaset: "Het is jammer van die gemiste goal. De 2-0 zou belangrijk geweest zijn. De Ketelaere heeft meer tijd nodig gehad dan we verwacht hadden. Maar nu gaat het fysiek en mentaal wel goed met hem. Toen ik hem inbracht, heb ik hem ook gezegd dat het zijn kans was en dat die goal wel zal komen."

Poll: Zal De Ketelaere in zijn volledige carrière minstens tien keer scoren bij AC Milan?

TAGS  I  AC Milan  I  Tottenham

woensdag 31 mei 2023

dinsdag 30 mei 2023

maandag 29 mei 2023