‘Kogel door de kerk: Eden Hazard krijgt definitief nieuws over nakende transfer’

‘Kogel door de kerk: Eden Hazard krijgt definitief nieuws over nakende transfer’
Woensdag 15 februari 2023 - 15:00   I   door Redactie

Eden Hazard is inmiddels al twee maanden geen Rode Duivels meer. Zijn ploeg, Real Madrid, ontvangt woensdag Elche CF op Bernabéu. Eden Hazard moet geblesseerd vanuit de tribune toekijken.

De Rode Duivel kampt (opnieuw) met een blessure, maar zou donderdag weer kunnen aansluiten op de groepstraining. Trainer Ancelotti lijkt weliswaar amper nog vertrouwen te hebben in de 32-jarige ex-Duivel. Het Spaanse Defensa Central meldt dat de clubleiding nu definitief besloten heeft om hem deze zomer van de hand te doen.

Bij Real willen vooral van zijn riante salaris af. Als ze hem deze zomer verkopen, dan zouden ze ook nog een deel van de 115 miljoen euro die ze voor hem betaald hebben kunnen recupereren. Zijn contract loopt namelijk pas in de zomer van 2024 af. Ze verwachten weliswaar niet dat hij nog zó veel zal opbrengen.

Real heeft natuurlijk ook plannen om in de toekomst opnieuw enkele wereldsterren aan te trekken. Onder meer Kyllian Mbappé en Erling Haaland werden al veelvoudig aan Los Blancos gelinkt. De vele miljoenen die vrijkomen door Hazard van de hand te doen, zouden bij die dossiers moeten helpen.

Gesprek

The Athletic meldt dat er deze maand nog een gesprek gepland staat tussen het management van Eden Hazard en de leiding van Real Madrid. Daar zullen allicht de voorwaarden van een transfer vastgelegd worden. Wordt vervolgd...

Poll: Zal Eden Hazard ooit te bewonderen zijn in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Real Madrid

dinsdag 6 juni 2023

maandag 5 juni 2023

zondag 4 juni 2023

zaterdag 3 juni 2023