Bookmaker voorspelt deze resultaten voor Genk, Antwerp, Club en Anderlecht

Bookmaker voorspelt deze resultaten voor Genk, Antwerp, Club en Anderlecht
Vrijdag 17 februari 2023 - 10:30   I   door Redactie

Tussen de Europese verplichtingen door wordt er ook in de vaderlandse competitie nog gevoetbald. Vrijdagavond schiet KRC Genk speeldag 26 op gang.

En bookmaker Unibet voorspelt nu al wie er de grootste kans heeft om te winnen. Niet alleen voor Genk, maar ook voor de andere topclubs die dit weekend aan de slag gaan in de Jupiler Pro League.

Winst van KRC Genk op het veld van KV Mechelen staat aan 1.80 tegenover 4.20 voor een zege van de thuisploeg. Antwerp heeft thuis tegen Eupen uiteraard meer kans met 1.38 tegenover 8.00.

Zondag is er de Brugse derby waarbij Club Brugge door de mindere vorm toch niet zo zegezeker lijkt tegen buur Cercle: 2.10 voor groen-zwart tegenover 3.55 voor blauw-zwart. Anderlecht doet met 1.93 tegenover 3.70 bij KV Kortrijk iets beter.

Poll: Denk je dat alle vier topclubs gaan winnen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

dinsdag 6 juni 2023

maandag 5 juni 2023

zondag 4 juni 2023