Bij Real Madrid verrassen ze met dít nieuws over Courtois en... Eden Hazard

Bij Real Madrid verrassen ze met dít nieuws over Courtois en... Eden Hazard
Vrijdag 17 februari 2023 - 17:45   I   door Redactie

Als je in Spanje over voetballende Belgen spreekt, kom je meestal uit bij Thibaut Courtois. Maar ook nog altijd bij Eden Hazard.

Want vrijdagnamiddag viel er opeens nieuws te rapen over het duo dat samen de dienst uitmaakt bij Real Madrid. Hun namen verschenen immers in de wedstrijdselectie voor de wedstrijd op het veld van Osasuna zaterdagavond.

Toch een verrassing, want onze nationale doelman stond een tijdje aan de kant met een liesblessure en miste zo het WK voor clubs en ook nog eens de competitiewedstrijd van agelopen woensdag tegen Elche.

Nu zou Courtois dus opnieuw speelklaar zijn, net als... Eden Hazard. Dat is zo mogelijk nog een grotere verrassing, want de aanvallende middenvelder leek langer out te zullen zijn met een blessure aan de patellapees in de linkerknie. 

Timing

De timing is alleszins uitstekend. Volgende week is er immers de Champions League-kraker in en tegen Liverpool, tussenin de stadsderby tegen Atlético Madrid en de week erop de Clásico tegen arcelona in de halve finales van de beker.

Poll: Denk je dat Courtois meteen bepalend zal kunnen zijn?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024