Bookmaker doet straffe voorspelling over Thibaut Courtois en Kevin De Bruyne

Bookmaker doet straffe voorspelling over Thibaut Courtois en Kevin De Bruyne
Dinsdag 21 februari 2023 - 11:30   I   door Redactie

Na een weekendje competitievoetbal gaat dinsdagavond opnieuw de Champions League van start. Met in een Belgische hoofdrol Thibaut Courtois en Kevin De Bruyne.

In de achtste finales trekt Courtois met Real Madrid naar Liverpool. Een zware uitdaging. Iets minder zwaar, maar toch ook niet te onderschatten: de verplaatsing die Kevin De Bruyne woensdagavond met Manchester City moet maken naar Red Bull Leipzig.

Unibet heeft voor Liverpool-Real Madrid een speciale actie in huis voor nieuwe leden. De bookmaker laat je maar liefst vijftig keer je inzet winnen bij een zege van jouw favoriet. Concreet kan je met een maximale inzet van 1 euro in totaal dus 50 euro winst maken. Maar er zijn nog wel uitdagingen.

Denk je dat Thibaut Courtois een clean sheat kan behalen?

Met onze landgenoot in doel heeft de Koninklijke natuurlijk een ongelooflijk wapen in huis. Getuige het feit dat Courtois vorig seizoen zowat op zijn eentje de Champions League won. Unibet zet een clean sheat van Courtois aan 4.40.

Denk je dat Kevin De Bruyne zal scoren?

Wat geldt voor Thibaut Courtois bij Real Madrid, geldt natuurlijk ook voor Kevin De Bruyne bij Manchester City. Als orkestmeester is hij van het allergrootste belang. Unibet zet een goal van onze landgenoot aan een notering van 5.50.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Poll: Wat denk je dat er eerder zal gebeuren?

TAGS  I  Real Madrid  I  Liverpool  I  Manchester City  I  Red Bull Leipzig

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024