‘Vanaken schrikt op bij Club: Toptransfer van twintig miljoen euro in de maak’

‘Vanaken schrikt op bij Club: Toptransfer van twintig miljoen euro in de maak’
Woensdag 22 februari 2023 - 08:00   I   door Redactie

Zondag probeert Club Brugge in de Slag om Vlaanderen de scalp van AA Gent te nemen. Ook volgend seizoen wordt natuurlijk al voorbereid.

Er wordt overal geschreven dat Club momenteel de sterkste kern heeft, maar toch wisten ze in hun laatste negen wedstrijden amper één keer te winnen. Deze zomer zullen er opnieuw een aantal aankopen gedaan worden.

Naast het feit dat er enkele sterkhouders vervangen gaan moeten worden, zal Club zich ook in de breedte proberen te versterken. Volgens PianetaMilan wil de landskampioen Giannis Konstantelias van PAOK binnenrijven.

De 19-jarige spelmaker is een vaste waarde bij PAOK. Naast Club zouden ook RB Salzburg en AC Milan hem in het vizier hebben. PAOK mikt naar verluidt op een transfersom van twintig miljoen euro, al wordt zijn waarde amper rond 400.000 euro geschat. 

Vanaken

Mocht Club de Griekse spelverdeler aantrekken, dan moet hij de grote concurrent van Vanaken op zijn favoriete positie worden. De Brugse kapitein doet het de laatste weken niet zo goed en kan wel wat concurrentie en gezonde druk gebruiken. Wordt vervolgd…

Poll: Zal Vanaken ook volgend seizoen nog titularis zijn bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  PAOK

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024