Bookmaker doet nu al voorspellingen voor Club Brugge, Gent en Anderlecht

Bookmaker doet nu al voorspellingen voor Club Brugge, Gent en Anderlecht
Vrijdag 03 maart 2023 - 10:30   I   door Redactie

Het voetbal stopt nooit. Als het geen Europees of bekervoetbal is, dan wel competitievoetbal. Dat vrijdagavond start met KV Oostende-Club Brugge.

Maar daarna ligt het zwaartepunt wel op zondag, waar zowel KRC Genk, Antwerp, Union, AA Gent als Anderlecht in actie komen. Die laatste twee zelfs tegen elkaar. En Unibet heeft opnieuw enkele interessante weddenschappen klaar staan.

Wie scoort het eerst in KV Oostende-Club Brugge?

De kans dat er er niet gescoord wordt vrijdagavond aan de kust is bijzonder klein. En Unibet denkt ook te weten wie er dat het eerst zal doen. Jutgla staat immers aan 4.40 om de score te openen, vlak voor Yaremchuk aan 4.70. Lang volgt aan 5.30.

Wie haalt het in de topper AA Gent-Anderlecht?

Van alle wedstrijden dit weekend springt AA Gent-Anderlecht erbovenuit. Voor de Buffalo's is winst een must om kans te blijven maken op play-off 1, voor de Brusselaars geldt hetzelfde, maar dan voor play-off 2. Unibet zet een zege van Gent aan 2.06, van paars-wit aan 3.50.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Poll: Wie denk je dat het zal halen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

woensdag 31 mei 2023

dinsdag 30 mei 2023

maandag 29 mei 2023