Ontluisterend: Anderlecht zit opeens met nieuwe Adrien Trebel opgescheept

Ontluisterend: Anderlecht zit opeens met nieuwe Adrien Trebel opgescheept
Vrijdag 03 maart 2023 - 08:30   I   door Redactie

Bij Anderlecht doen ze alles om de fouten uit het (recente) verleden niet te herhalen, maar dat lukt niet altijd even goed.

Want La Dernière Heure heeft nu een pijnlijke onthulling gedaan over de transfer van Amadou Diawara. De 25-jarige middenvelder kwam afgelopen zomer over van AS Roma voor 1,5 miljoen euro. Tot zover geen probleem, maar wel wat de rest betreft.

De Waalse krant stelt dat daar een heel zwaar salaris tegenover staat, waardoor Diawara meteen tot de grootverdieners bij paars-wit behoort. Terwijl hij toch niet binnengehaald is als dé man die Anderlecht opnieuw mee naar de top zou brengen.

Maar helemaal ontluisterend is dat paars-wit amper winst op hem zal kunnen maken. Bij een tokeomstige doorverkoop zouden de Brusselaars maar liefst de helft van de transfersom moeten afstaan aan de Italiaanse topclub.

Blauw betalen

Het doet allemaal net iets te veel denken aan de situatie van Adrien Trebel. Die werd een paar jaar geleden met grote trom binnengehaald door Marc Coucke aan een veel te hoog salaris, waardoor Anderlecht zich blauw betaalt voor een speler die het al lang kwijt wil.

Poll: Snap je dat Anderlecht zoiets onderhandelt?

TAGS  I  Anderlecht  I  AS Roma

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024