Club-icoon naar voren geschoven als ideale opvolger Parker: “DNA terugbrengen!"

Club-icoon naar voren geschoven als ideale opvolger Parker: “DNA terugbrengen!
Zaterdag 04 maart 2023 - 12:00   I   door Redactie

Blauw-zwart zag zijn schip vrijdag kapseizen aan de kust van Oostende. Het werd 3-0 in de Diaz Arena.

De malaise bij Club Brugge is weliswaar niet vrijdag begonnen. Buiten de uitschieter van vorig weekend tegen AA Gent heeft Scott Parker helemaal nog niet kunnen overtuigen.

Maar Parker is niet de eerste Club-trainer die met de handen in het haar zit. Carl Hoefkens werd eind vorig jaar nog aan de kant geschoven. De meeste fans lijken er inmiddels van overtuigd dat dat de foute beslissing was.

En dat niet alleen omdat Parker teleurstelt, maar ook om dat de Club-spelers (als sinds de periode onder Hoefkens) niet genoeg op de mat brengen. De ‘No Sweat, No Glory’-mentaliteit is momenteel ver te zoeken op Jan Breydel.

Vormer

Heel wat fans laten op Twitter weten dat de malaise écht begonnen is toen Club Ruud Vormer heeft laten gaan: “Het Club-DNA is verloren, samen met Vormer” en “Grootste fout dit seizoen: Vormer van de hand doen en Vanaken houden… ”

Twee andere fans hebben een wel héél opmerkelijk voorstel om de huidige situatie bij blauw-zwart om te draaien: "Ivan Leko kan dit wel rechttrekken, en dan kunnen ze Ruud Vormer aannemen als zijn assistent!" en "Laat Vormer terugkeren als speler/trainer!"

Poll: Zou jij Ruud Vormer graag als opvolger voor Parker zien?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Oostende  I  Zulte Waregem

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024