‘Belangrijke update over mogelijk ontslag Parker: Omstreden Engelsman doet nu dít’

‘Belangrijke update over mogelijk ontslag Parker: Omstreden Engelsman doet nu dít’
Zaterdag 04 maart 2023 - 10:00   I   door Redactie

Je weet het inmiddels wel, Club Brugge ging vrijdag kopje-onder aan de kust. KV Oostende nam de scalp van de landskampioen: 3-0.

Na die vernedering laaiden de geruchten over een mogelijk ontslag van Parker weer op. Dat was al het geval vóór de (gewonnen) Slag om Vlaanderen en is amper een week later dus alweer een hot topic.

De situatie lijkt dan ook stilaan onhoudbaar te worden voor de Engelsman. Het Nieuwsblad pakt nu uit met een belangrijke update: “Parker wist vrijdagavond dat dit de druppel kon zijn. Maar dat is het voorlopig niet.”

De krant is zeker van zijn stuk aangezien Parker zaterdagochtend gewoon de training leidde: “En twee keer op een seizoen van trainer wisselen, dat doen ze bij Club Brugge liever niet!”

Hoefkens

Het feit dat Parker de training leidt, kan wel degelijk een teken zijn dat hij nog niet meteen aan de kant geschoven zal worden. Toen Hoefkens — na het gelijkspel tegen OHL — aan de deur werd gezet, werd de ochtendtraining namelijk afgelast.

"Afwachten of het bestuurlijk overleg zaterdag alsnog een andere beslissing met zich meebrengt, maar tot nader order blijft Parker dus nog aan", concludeert de krant. "Het wordt wel zeer moeilijk om zijn bazen te overtuigen om volgend seizoen te mogen aanblijven, ook al tekende hij voor 2,5 jaar."

Poll: Hoop jij dat Parker nog voor de match tegen Benfica aan de deur wordt gezet?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Oostende  I  Benfica

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024