‘Verhaeghe en Mannaert laten het er niet bij: Pijnlijk signaal voor Parker’

‘Verhaeghe en Mannaert laten het er niet bij: Pijnlijk signaal voor Parker’
Maandag 06 maart 2023 - 08:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge leken ze na de Slag om Vlaanderen even vertrokken, maar niets bleek minder waar. Tegen KV Oostende gingen ze vrijdag met 3-0 onderuit.

Logischerwijs laaien de geruchten over een mogelijk ontslag van trainer Scott Parker ook weer op. Bij Het Nieuwsblad onthullen ze dat de Engelsman dinsdag zeker nog op de bank zal zitten tegen Benfica.

Dit weekend zou er een bestuurlijk overleg geweest zijn over de positie van Parker. “Het was al snel duidelijk dat nu een tweede trainer ontslaan, niet opportuun was”, klinkt het bij de krant.

Ze melden dat het nagenoeg onmogelijk wordt voor Parker om zijn bazen te overtuigen om ook volgend seizoen aan te blijven: “Ook al tekende hij voor 2,5 jaar.” Een contractontbinding zal wel een aardig centje kosten.

Signaal

Dat ze ook bij het Brugse bestuur momenteel niet tevreden zijn, is wel duidelijk. “En blijft Club de komende weken slabakken, dan kan een vroegtijdig vertrek nog altijd. De trainersmarkt wordt al verkend”, meldt de krant een duidelijk signaal van het bestuur aan Parker.

Poll: Zal Scott Parker ook volgende week maandag nog T1 zijn bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Oostende  I  Benfica  I  Standard

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024