Schuldige malaise aangeduid: “Belediging voor het instituut Club Brugge”

Schuldige malaise aangeduid: “Belediging voor het instituut Club Brugge”
Maandag 06 maart 2023 - 14:00   I   door Redactie

Mocht iemand voor aanvang van het seizoen voorspeld hebben wat Club momenteel overkomt, dan werd die voor gek verklaard.

Na Carl Hoefkens aan de deur te zetten pakte het bestuur uit met Scott Parker als zijn opvolger. Dat bleek vooralsnog geen schot in de roos, maar de Engelsman is zeker niet de enige schuldige voor de malaise.

Vandenbempt wijst bij Sporza namelijk niet naar de trainer: “De manier waarop die spelers, die zich toch een paar maanden geleden in de achtste finales van de Champions League hebben gevoetbald, over het veld sloften...”

“Het was een belediging voor het instituut Club Brugge!”, aldus Peter Vandenbempt. “Ze hebben er in Oostende niets aan gedaan om de ideeën van Parker te steunen. En dat is geen fijne gedachte.”

Benfica

“Zeker niet aan de vooravond van het afscheid van de Champions League in Lissabon. Met dezelfde slappe prestatie krijg je dubbele cijfers”, concludeert Vandenbempt met een stevige waarschuwing.

“En dat uitgerekend tegen het sterke Benfica, waar je op zoek moet gaan naar vertrouwen voor die belangrijke wedstrijd tegen Standard van zondag.” Zondag ontvangen ze play-off 1-concurrent Standard op Jan Breydel.

Poll: Zijn de spelers de hoofdverantwoordelijken voor de huidige malaise?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Oostende

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023