‘Club-bestuur heeft geen keuze en plooit: Dít eist opvolger Scott Parker’

‘Club-bestuur heeft geen keuze en plooit: Dít eist opvolger Scott Parker’
Woensdag 08 maart 2023 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge ging dinsdag met de billen bloot in het Estadio da Luz van Benfica. Het werd 5-1 in de terugwedstrijd in de Champions League.

Wat al enkele weken in de lucht hangt, is volgens verschillende bronnen nu een feit: Scott Parker zal aan de kant geschoven worden door Club Brugge. Naar verluidt zou dat woensdag nog gebeuren.

Volgens onder meer Het Nieuwsblad en RTBF staat zijn vervanger al klaar. De pas bij Ajax ontslagen Alfred Schreuder — die Club vorig seizoen nog kampioen maakte — zou het stokje overnemen.

De onderhandelingen zijn naar verluidt in volle gang en inmiddels heeft RTBF ook uitgepakt met de eisen die Alfred Schreuder stelt. De Nederlander zou mikken op een langetermijncontract.

Bestuur

Het bestuur zou naar verluidt dan weer een contract tot het einde van het seizoen willen aanbieden, zodat ze eerst een nieuwe evaluatie kunnen maken. De Nederlander lijkt weliswaar zijn zin te krijgen.

Verhaeghe en Mannaert hebben dan ook geen poot om op te staan. Veel alternatieven zijn er namelijk niet, of ze zouden intern een oplossing moeten zoeken. Zonder ongelukken zit Schreuder zondag al op de bank (mét een langetermijncontract).

Poll: Moet Club Schreuder een contract voor meerdere seizoenen aanbieden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Benfica

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024