Bookmaker voorspelt dit opmerkelijke verloop voor KRC Genk en Anderlecht

Bookmaker voorspelt dit opmerkelijke verloop voor KRC Genk en Anderlecht
Vrijdag 10 maart 2023 - 11:30   I   door Redactie

Geen dag zonder voetbal en dus gaat vrijdagavond al speeldag 29 van start met in het weekend enkele interessante wedstrijden.

Het hoogtepunt ligt op zondag met Club Brugge-Standard, KRC Genk-Union en als afsluiter ook nog Anderlecht-Cercle Brugge in het Lotto Park. Bookmaker Unibet biedt zoals steeds meerdere mooie weddenschappen aan.

Denk je dat Genk gaat profiteren van de vermoeidheid van Union?

Union heeft een zware verplaatsing in de benen tegen Union Berlin met de nodige obstakels. Unibet verwacht dat KRC Genk daar wel van zal kunnen profiteren en zet winst van de Limburgers aan 2.25 tegenover 3.15 voor een zege van de Brusselaars.

Denk je dat Slimani zal scoren voor Anderlecht?

Als Anderlecht nog kans wil maken op play-off 2 dan moet het winnen van Cercle. Daarbij rekent het vooral op man-in-vorm Slimani. Unibet verwacht echter dat Dreyer meer kans maakt om te scoren. Een goal van de Deen staat aan 2.75 tegenover 2.85 voor Refaelov en 2.95 voor Slimani.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ 

Poll: Wie denk je dat het zal halen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023