Hein Vanhaezebrouck bewierookt verrassend concurrent: "Engels niveau"

Hein Vanhaezebrouck bewierookt verrassend concurrent:
Vrijdag 10 maart 2023 - 20:00   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck is zonder twijfel de trainer met de meest uitgesproken mening in de hele Jupiler Pro League. Maar niet altijd negatief.

Dat bleek vrijdag nog eens op de persconferentie die hij gaf in aanloop naar de wedstrijd van zondag op Zulte Waregem. Uiteraard was het hoofdonderwerp het verzopen veld in de Ghelamco Arena dat donderdag heel Europa rondging.

Wat bij HVH voor hevige kritiek op de eigen club zorgde, iets wat hij nog eens duidelijk herhaalde. Maar zo erg hij de staat van het veld in de eigen Ghelamco Arena vindt, zoveel lof heeft hij voor andere velden van dezelfde producent.

"Er liggen er trouwens verschillende bij de Belgische topclubs, sommige liggen er ook fantastisch bij zoals bij Antwerp – dat is echt Engels niveau – maar ook in Leuven, Club Brugge, Union ligt het goed." Als het goed is zegt Hein het dus ook. Zelfs over concurrenten.

Poll: Vind je een goed veld belangrijk?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023