Wouter Vrancken haalt uit: “Zouden beter hun Europees ticket doorgeven"

Wouter Vrancken haalt uit: “Zouden beter hun Europees ticket doorgeven
Vrijdag 10 maart 2023 - 22:00   I   door Redactie

Aan persoonlijkheden geen gebrek bij onze Belgische topclubs tegenwoordig. Waarbij ook Wouter Vrancken zich steeds meer begint te profileren.

In die zin dat hij gewoon zijn ongezouten mening geeft over vanalles en nog wat. In aanloop naar de topper tegen Union had hij in Het Belang van Limburg wel zijn mening klaar over de opponent. 

"Ik vind het heel knap dat je zowel Karel Geraerts als de club nooit hoort klagen over de extra belasting die Europees voetbal met zich mee kan brengen", had hij veel lof over voor de club die hen het dichtst op de hielen zit. "Ze gaan daar heel goed mee om."

Waarna hij meteen uithaalde naar de andere Europees spelende clubs. "Andere clubs willen hun dubbel programma voortdurend als paraplu gebruiken. In die mate dat ik me soms afvraag of ze niet beter hun ticket zouden doorgeven, als het toch zo erg is."

Namen

De Genkse trainer was zo slim geen namen te noemen, maar veel keuze is er natuurlijk niet. Club Brugge is nog maar net uitgeschakeld in de Champions League. Anderlecht en AA Gent zijn beide nog actief in de Conference League.

Poll: Over wie zou Vrancken het vooral hebben?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024