Vincent Janssen wordt compleet door de grond geboord: “Dat doe je niet!”

Vincent Janssen wordt compleet door de grond geboord: “Dat doe je niet!”
Maandag 13 maart 2023 - 12:00   I   door Redactie

Antwerp-spits Vincent Janssen wist afgelopen weekend opnieuw te scoren. Hij zit inmiddels aan zestien competitiedoelpunten.

Janssen is momenteel gedeeld topschutter met Paul Onuachu. Zonder ongelukken lijkt hij de ‘Gouden Stier’ (topschutter) van het seizoen te worden. Afgelopen weekend nam hij de beslissing om niet door te gaan als Nederlands international.

Over die beslissing van de 28-jarige spits was oud-international Van der Vaart niet te spreken: “Ik heb nooit gedacht aan bedanken. Stel je voor dat ze me morgen zouden oproepen, dan zou ik weer meedoen!”

“Dat doe je toch niet, bedanken voor het Nederlandse elftal?!”, aldus een verontwaardigde Van der Vaart. “Als Janssen bedankt… Die hoeft voor mij niet eens te bedanken. Ik vind het bijna kwalijk, ik kan er best wel een beetje boos om worden.”

Qatar

Janssen heeft zich nooit kunnen ontpoppen tot sterkhouder bij het nationale elftal. In totaal scoorde hij wel zeven keer én leverde hij zeven assists af in 22 wedstrijden. Hij was er onder Van Gaal ook bij op het WK in Qatar.

Poll: Ben jij het eens met Van der Vaart?

TAGS  I  Antwerp  I  Oranje  I  Nederland

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024