Club-bestuur is verbaasd: Nieuwe details ontslag Parker plots onthuld

Club-bestuur is verbaasd: Nieuwe details ontslag Parker plots onthuld
Zaterdag 18 maart 2023 - 16:00   I   door Redactie

Het lijkt al even geleden, maar Scott Parker werd amper twee weken geleden aan de deur gezet bij Club Brugge. De Engelsman moest na 67 dagen beschikken.

Bij het Engelstalige The Athletic kwamen ze nog eens terug op Parker zijn periode bij blauw-zwart. De situatie was onhoudbaar geworden. Het sportmedium sprak met enkele nauw betrokken bronnen.

Toen Parker kwam solliciteren, blaakte hij van het zelfvertrouwen en was hij naar verluidt enorm enthousiast. Het bestuur zou dan ook verbaasd geweest zijn toen ze zagen hoe het zelfvertrouwen van Parker al snel weer wegvloeide.

De ex-Club-trainer zou volgens een goed ingelichte bron ook het gebrek aan een inloopperiode drastisch onderschat hebben. Hij had dan ook nog nooit eerder in die situatie gezeten. Bij zijn vorige clubs had hij altijd een volledige voorbereidingsperiode.

Eenzaam

“Parker zijn ideeën werkten niet omdat hij te veel wou inbrengen op een korte tijd”, onthult een makelaar van één van de Club-spelers. “Als de resultaten dan ook tegenvallen, dan wordt voetbal snel eenzaam en wordt er altijd naar de trainer gewezen.”

De Engelsman werd na 67 dagen dus aan de deur gezet. Hij zou naar verluidt even een rustperiode inlassen. Intussen zou hij wel al bij een potentieel nieuwe werkgever hoog op de verlanglijst staan.

Poll: Heeft het bestuur Parker te snel aan de kant geschoven?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024