Frank De Bleeckere verrast Anderlecht-fans met déze opvallende uitleg

Frank De Bleeckere verrast Anderlecht-fans met déze opvallende uitleg
Maandag 20 maart 2023 - 20:00   I   door Redactie

Ook dit weekend is er weer genoeg gebeurd op de Belgische velden om over na te kaarten voor het Referee Department. Dat deden ze naar goede gewoonte met Frank De Bleeckere.

Sinds kort wordt er een nieuw format gehanteerd waarin De Bleeckere een interview geeft, in plaats van alleen voor de camera te staan. Deze week kwam er onder meer een fase uit OHL-Anderlecht aan bod. In de tachtigste minuut haalde OHL-verdediger RIcca Anderlecht-aanvaller Amuzu namelijk wild onderuit.

Ricca kreeg geen kaart en zélfs geen overtreding. “We hebben de situatie vanochtend besproken”, opent De Bleeckere. “Wij verwachten hier een rode kaart voor ‘ernstig gemeen spel'", verklaart de Referee Department-afgevaardigde. “Alle criteria zijn aanwezig. Een gestrekt been, boven de grond, mét de studs vooruit… "

"Wij verwachten rood!” Er wordt De Bleeckere de vraag gesteld waarom VAR De Cremer niet ingreep. “Wij hadden een interventie verwacht. Ook omdat het een incident is dat de scheidsrechter niet goed gezien had." VAR De Cremer maakte volgens het Referee Department dus de grootste fout.

Poll: Vind jij deze interviews een verbetering?

TAGS  I  Anderlecht  I  OHL

dinsdag 6 juni 2023

maandag 5 juni 2023

zondag 4 juni 2023