Alles of niets: "Club Brugge-trainer Rik De Mil krijgt twee weken de tijd"

Alles of niets:
Maandag 20 maart 2023 - 22:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge zijn ze nog volop aan het bekomen van de uitschuiver bij KV Kortrijk. Deze interlandbreak zag De Mil maar liefst dertien spelers vertrekken.

Toch zorgt de interlandbreak niet enkel voor moeilijkheden, wat met een onvolledige kern moeten trainen natuurlijk is. Bij Het Laatste Nieuws zien ze dat De Mil nu twee weken de tijd heeft om orde op zaken te stellen.

“Tijdens de interlandbreak moet De Mil de juiste snaren raken bij zijn speler. Binnen twee weken wordt het alles of niet. Het doel: de Champions’ play-offs!”, zijn ze duidelijk. "De break komt niet eens zo ongelegen voor Club."

"Los van zijn internationals kan Rik De Mil aan de slag met onder meer Vanaken, Jutgla, Nielsen en Mignolet. Spelers die een impact hebben en mee voor eenheid moeten zorgen!”, gaan ze verder bij HLN.

Alles of niets

“Club is het aan zijn status en zijn ambities verplicht om de top vier te halen. Met drie landstitels op rij, met bij momenten het beste voetbal in België. Het programma van Club: KV Mechelen, Seraing, Westerlo en Eupen. Alles of niets!”, concludeert de krant.

Poll: Hoeveel punten zal Club in de laatste vier wedstrijden verzamelen?

TAGS  I  Club Brugge

dinsdag 6 juni 2023

maandag 5 juni 2023

zondag 4 juni 2023