Onbegrip bij Rode Duivels: "Internationals zullen zelf ook geschrokken zijn"

Onbegrip bij Rode Duivels:
Dinsdag 21 maart 2023 - 22:00   I   door Redactie

Zweden-België wordt vrijdagavond wellicht één van de meest bekeken uitzendingen op televisie. Want iedereen wil zien hoe de Rode Duivels het er vanaf zullen brengen.

In de eerste plaats omdat er met Domenico Tedesco een nieuwe bondscoach aan het hoofd staat. En dat is iets waar ook Marc Degryse heel erg benieuwd naar is. Want in Het Laatste Nieuws snapt de analist maar weinig van de keuze van Tedesco.

"Dat ze bij Genk op hun achterste poten staan, begrijp ik wel. Wat moeten die jongens nog meer doen om bij de selectie te geraken? Anderen, die uit vorm zijn of weinig spelen, hebben hun selectie dan weer gekregen op basis van intrinsieke kwaliteiten", aldus Degryse.

Hij vindt het contrast tussen de mannen in vorm bij Genk en diegenen uit het buitenland die er wel bij zijn enorm groot. "Met alle respect voor De Ketelaere, Meunier en Praet: maar om nu te zeggen dat zij hun selectie verdienen..."

Moeilijke periode

"Meunier gaat straks voor het tweede elftal van Dortmund spelen, terwijl Charles al negen maanden miserie kent. Die moeten toch zelf ook geschrokken zijn dat ze na zo'n moeilijke periode naar Tubeke moeten afzakken?", besluit Degryse.

Poll: Welke keuze vind jij het meest onbegrijpelijk?

TAGS  I  Rode Duivels  I  België

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024