Belangrijke verandering in Jupiler Pro League: “Het is écht dramatisch!”

Belangrijke verandering in Jupiler Pro League: “Het is écht dramatisch!”
Woensdag 22 maart 2023 - 14:00   I   door Redactie

De Jupiler Pro League staat even ‘on hold’. Tijdens de interlandbreak worden er natuurlijk geen competitiewedstrijden afgewerkt. Pas in het eerste weekend van april zal de competitie hervat worden.

Afgelopen weekend speelde Westerlo tegen KV Oostende. De Kemphanen wonnen met 2-1 danzij een doelpunt in de toegevoegde tijd van Van Eenoo. Tuur Dierckx — die dinsdag te gast was bij 90 minutes — miste een grote kans.

Bij de podcast van Aster Nzeyimana doet Dierckx een onthulling. Thuis bij KV Oostende spelen ze altijd met een andere bal: “We hebben daar de week voordien mee getraind. Ik mag het misschien niet zeggen, maar ik ga het toch doen… ”

“Het zijn écht dramatische ballen!”, verrast de Westerlo-speler. “Het is precies een mix tussen een strandbal, een basketbal en een volleybal”. Filip Joos pikt meteen in: “Het is best verontrustend dat ‘voetbal’ niet in je lijstje staat!”

Volgend seizoen

“En volgend jaar gaan we dus allemaal met die ballen van Kipsta spelen”, onthult Dierckx plots. “Het is echt een héél rare bal, een grote aanpassing. Maar ik vind het wel goed dat we volgend jaar eindelijk allemaal met dezelfde bal spelen!”

Poll: Vind jij het een goede zaak dat iedereen volgend seizoen met dezelfde bal zal spelen?

TAGS  I  Westerlo

maandag 24 juni 2024

zondag 23 juni 2024

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024