‘Duivels zien achter de schermen plots bom ontploffen bij voetbalbond’

‘Duivels zien achter de schermen plots bom ontploffen bij voetbalbond’
Woensdag 22 maart 2023 - 19:00   I   door Redactie

Kersvers kapitein Kevin De Bruyne en de rest van de Duivels zijn zich aan het klaarstomen voor hun eerste wedstrijd onder bondscoach Tedesco.

Terwijl de Duivels zich op het sportieve aspect focussen, zou er volgens Sporza een bom gebarsten zijn achter de schermen bij de voetbalbond. Peter Bossaert en voorzitter Paul Van den Bulck zijn naar verluidt met elkaar in de clinch gegaan.

CEO Bossaert tekende in februari 2022 een nieuwe — aangepaste — overeenkomst. Daar zou de Raad van Bestuur van de bond geen inspraak in gekregen hebben. In het nieuwe contract zouden de bonussen van Bossaert aangepast zijn.

Die bonussen gelden naar verluidt voor zó een lage voorwaarden, dat hij die nu keer op keer volledig zou mogen incasseren. Van den Bulck vindt wat Bossaert gedaan heeft volgens Sporza écht niet kunnen.

Inbreuken

Inmiddels zouden beide partijen een advocatenkantoor ingeschakeld hebben. Het stormt dus hard bij de bond. Woensdagavond vindt er een vergadering plaats. Daar zullen er twee dingen beslist worden. 

Allereerst zullen ze kijken of er wel degelijk inbreuken gepleegd zijn bij het contract van de CEO. Áls dat het geval is, dan moet de Raad van Bestuur beslissen of ze nog verder willen met Peter Bossaert.

Poll: Moet Bossaert hiervoor aan de kant geschoven worden?

TAGS  I  Rode Duivels

dinsdag 6 juni 2023

maandag 5 juni 2023

zondag 4 juni 2023